• 1829زادگاه صنعت طعم و عطر

    خاستگاه این شرکت که اکنون با نام Bell Flavors & Fragrances شناخته می شود، در لایپزیگ آلمان در اوایل قرن نوزدهم بود. این شرکت که در سال 1829 با نام Schimmel & Co تاسیس شد، خیلی سریع به شرکت پیشرو در تولید طعم و عطر در جهان تبدیل شد و بیش از 100 در این مقام ماند.
    در قرن نوزدهم، لایپزیگ مرکز صنعت اسانس و متخصص در فرآوری گیاهان و سایر محصولات طبیعی بود. عصاره ها و عرقیات از ریشه هایی مانند گلپر و زنجبیل، از پوسته های معطر مانند نعناع هندی و چوب صندل و از گل های معطر مانند گل رز و یاس تهیه می شد.
  • 1878کتابخانه تاریخی شیمل

    در سال 1870 شیمل اولین کتابخانه علمی را ایجاد کرد که به جمع آوری تمام کتاب ها، اطلاعات مربوط به اسانس ها، عطرها، طعم ها، مواد شیمیایی معطر و گیاهان دارویی اختصاص داشت. امروزه با بیش از 40000 جلد، بزرگترین مجموعه اطلاعات مربوط به این شاخه در جهان است.
  • 1879تأسیس اولین آزمایشگاه تحقیقاتی در صنعت اسانس توسط شیمل

    در سال 1879 اولین آزمایشگاه تحقیقاتی در صنعت اسانس توسط شیمل تأسیس شد و از همان روز اول اکتشافات و اختراعات پیشگامی انجام شد. به عنوان مثال، جداسازی سیترال ( مایع معطری که در روغن های مرکبات و علف لیمو وجود دارد و در طعم دهنده ها و عطرها استفاده می شود) از علف لیمو برای تولید یونون و اولین تقطیر روغن زنبق در اینجا تولید شد. تا سال 1929، آزمایشگاه شیمل 231 ماده جدید را که به طور طبیعی در روغن‌های ضروری وجود دارد، کشف و شناسایی کرد.
  • 1899-1910دستاوردهای علمی و جایزه نوبل شیمی

    دستاوردهای علمی که در Schimmel توسعه یافت، اساس فناوریی را تشکیل داد که هنوز در این صنعت استفاده می شود. آثاری مانند دایره‌المعارف اسانس‌ها که توسط پزشکان گیلدمایستر (Gildemeister) و هافمن (Hoffmann) در سال 1899 منتشر شد و تئوری استخراج و جداسازی اسانس ها از طریق تقطیر که توسط دکتر کارل وی رنبرگ (Dr. Carl V. Rechenberg) در سال 1908 منتشر شد، به استانداردهای تولید و استفاده از این محصولات تبدیل شد. دستاورد برجسته در زمینه شیمی ترپن (ترپن ها دسته ای از مواد آلی هستند که در طبیعت به عنوان پایه اصلی اسانس ها می باشند) زمانی به رسمیت شناخته شد که پروفسور دکتر اتو والاچ (Prof. Dr. Otto Wallach) جایزه نوبل شیمی را در سال 1910 دریافت کرد.
  • 1912تاسیس بل در شیکاگو آمریکا

    عطر و طعم بل به عنوان شرکت "ویلیام ام بل" (William M. Bell) در شیکاگو، ایلینوی تأسیس شد. طعم‌های آقای بل در این سال‌های اولیه در صنعت طعم‌دهی بسیار نوآورانه بودند. تحصیلات قبلی او به عنوان یک شیمیدانِ طعم در شیرینی پزی به او درک زیادی از طعم ها داد، اما این طبیعت خلاق او بود که ذائقه مشتریانش را جلب کرد. در سال‌های اولیه، ویلیام ام بل طعم‌های خلاقانه‌اش را به بستنی‌فروشی‌های محلی، خواربارفروشی‌ها و مغازه‌های نوشابه‌فروشی می‌فروخت.
  • 1948جنگ جهانی دوم

    پس از جنگ جهانی دوم در 1 ژوئیه 1948 تأسیسات شیمل در آلمان شرقی مصادره شد و به یک شرکت دولتی تبدیل شد و فروش محصولاتش فقط به کشورهای بلوک شوروی محدود شد. در طول چهار دهه بعد، گسترش ادامه یافت، زیرا عطرها و طعم های خاص تولید شده توسط Schimmel بهترین بودند و همیشه متقاضی داشتند.
  • 1993تاسیس بل در لایپزیگ آلمان

    ریموند هاینز(Raymond Heinz) از آمریکا به آلمان آمد و قرارداد خرید را برای خصوصی سازی Schimmel & Co نهایی کرد. او Bell Flavors & Fragrances Duft und Aroma GmbH را تأسیس کرد که در 1 ژوئن 1993 تأسیسات Schimmel را با استخدام 65 نفر در اختیار گرفت. مایکل هاینز(Michael Heinz)، پسر ریموند هاینز، 4 سال بعد به این گروه پیوست.